latinica  ћирилица
20/03/2018 |  10:10 | Аутор: РТРС

"Част отаџбине": Мектић - Гигант безбједносних процјена

Високо образованог министра безбједности БХ, перјаницу Вукоте Говедарице и СзП, а у задње вријеме и врло сервилног сарадника Изетбеговића и Звиздића, питали би смо, ко му је помогао да изврши овакву темељну процјену безбједности?
Удружење Част отаџбине (фото: facebook.com) -
Удружење Част отаџбине (фото: facebook.com)

Ово се наводи у писму предсједника Удружења које окупља официре и генерале Војске Републике Српске "Част отаџбине" из Београда, Родољуба Анђића које је данас објављено на сајту овог Удружења.

Писмо преносимо у цијелости:

"Високо образованог министра безбједности БХ, перјаницу Вукоте Говедарице и СзП, а у задње вријеме и врло сервилног сарадника Изетбеговића и Звиздића, питали би смо, ко му је помогао да изврши овакву темељну процјену безбједности? У томе су ти вјероватно помогли Шаровић, Иванић, Бореновић, г-ђа Пандуревић и други.

Е па министре, највећа пријетња безбједности БиХ сте ти и твоји горе поменути саборци и још понеки елитни саборац. Удржења проистекла из одбрамбено-отаџбинског рата, си назвао радаикализованим групама а међу њима је и наше Удружење „ Част Отаџбине”. Били би смо ти захвални када би изнио неке од наших радикалних активности.

Ако је радикално, вољети нашу Републику СРПСКУ, нашу Србију и велику и моћну Русију и борити се за њихову слободу и суверенитет онда ми јесмо РАДИКАЛНИ. За разлику од тебе , наше удружење није издајничко легло – већ вучија дружина а чланови удружења не признају Бакира за за свог шефа и налогодавца и док смо живи нећемо прихватити УНИТАРНУ БиХ. Ми за сада прихватамо само изворни Дејтон, нећемо у НАТО – јер треба бити идиоти или макар налик теби и твојој братији па трчати ономе ко нас је здушно и крвнички бомбардовао три пута само зато што смо се супроставили њиховим имеријалистичким циљевима.

Истина је да смо и противници уласка у EU , јер нас тамо тјера и нагони Велика Британија творац чувене кованице БРЕгзита – пацови први напушатју брод који тоне. Теби и твојим менторима и налогодавцима сметају и „опасни„ појединци попут Војводе Славка Алексића, који је за разлику од вас србин и патриота, који је цијело вријеме рата јуначки бранио и одбранио, са својим саборцима, Грбавицу и Јеврејско гробље од Алијиних аскера и муџахедина.

Вама и вашем суду неправде смета и наш уважени члан, пензионисани пуковник ВРС Рајко Кушић, славни командант још славније Роагтичке бригаде, која се цијело вријеме отаџбинско-одбрамбеног рата супростављала 28 и 81 дивизији Армије БиХ и није изгубила нити један педаљ свете српске земље.

Ти се наш високообразовани министре, плашиш наредних избора и хоћете на вријеме да елиминишете и заплашите сваког Србина који може да вас демаскира и прокаже. Вјероватно ту очекујете и подршку високог преставника Валентина Инцка. Нашем Удружењу је част да сарађујемо са ветеранима Републике СРПСКЕ, са Србском части , Ноћним Вуковима, Насљедницима Побједе и свим другим патриотским удружењима, као што нам је част да сарађујемо са „ опасним „ појединцима Алексић, Галијашевић, Ћеранић, Вукотић, Задулстанов, Савић, Богићевић, Велимировић и Мандић.

Од ових удружења и појединаца, наш високообразовани министре, те неће ни нокат забољети – уколико први не употрјебиш силу. Ти и твоји из СзП се припазите Бакирових радикланих група, да не би остали без својих скалпова и држача истих. За разлику од вас ми позивамо цео српски народ на јединство и саборност и бићемо сретни ако многи часни и поштени чланови партија из СзП увиде ко је за Републико Српску ( коју смо заједно стварали ) а ко за унитарну Босну. Наш циљ је да заједно кроз патриотски блок олакшамо одсудну битку за Републику Српску њеном предсједнику Милораду Додику, који је због свог државотворног деловања једина кост у грлу пробосанској политици и вашим менторима".

Извор: www.castotadzbine.rs