latinica  ћирилица
19/03/2018 |  07:12 ⇒ 11:45 | Аутор: СРНА

Додик честитао Путину побједу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је најсрдачније честитке Владимиру Владимировичу Путину поводом његове убједљиве побједе на предсједничким изборима у Русији.
Милорад Додик и Владимир Путин (архив) - Фото: РТРС
Милорад Додик и Владимир Путин (архив)Фото: РТРС

"Трансформација и напредак који је Русија остварила под Вашим вођством свих ових година доказује исправност политике коју сте водили на добробит Вашег народа и Ваше државе, што су грађани Русије препознали и потврдили на изборима, масовно Вам дајући повјерење и за наредни предсједнички мандат", истакао је предсједник Српске у честитки.

Додик је изазио увјерење да ће се досадашњи блиски односи и братска сарадња између Републике Српске и Руске Федерације, чему је, како је нагласио, Путин дао и лични допринос, додатно оснажити и још више продубити на добробит оба народа, те отворити нове путеве још боље сарадње на свим нивоима.

Додик је пожелио руском предсједнику Путину успјех у даљем раду у име народа и институција Републике Српске, као и у своје име.

Према прелиминарним подацима, актуелни предсједник Руске Федерације Владимир Путин остварио је убједљиву побједу на предсједничким изборима.