latinica  ћирилица
15/03/2018 |  16:06 ⇒ 22:05 | Аутор: РТРС

Јахорина: Отворен Фестивал 84 (ВИДЕО)

На Јахорини је у организацији Егзит тима, отворен Фестивал 84. На планини је постављено пет бина и све је спремо за фестивал. Организатори поручују забава може да почне.
Фестивал 84. - Фото: РТРС
Фестивал 84.Фото: РТРС

Након Новог Сада, Темишвара, Будве и Умага, први пут и Егзит фестивал на Јахорини. Организатори обећавају добар провод и дружење уз највећа свјетска и домаћа музичка имена.

Душан Ковачевић, организатор "Егзит фестивала 84" Јахорина, каже да је фестивал симболично назван 84 управо по олимпијади 84.

- Желимо да подсјетимо шта све можемо да урадимо и које висине можемо да достигнемо када овај регион дише заједно, додаје Ковачевић.

Фестивал је свечано отворио симболичним паљењем фестивалског пламена прослављени скијаш Бојан Крижај.

Пуну подршку у организацији пружио је и Олимпијски центар Јахорина.

- Вјерујте, имао сам велику трему 84. кад сам причао у име свих спорташа. Морам да кажем да ми ни данас није баш свеједно, толико је овдје људи, толико пријатеља скијања, истиче Крижај.

- Поносни смо што су они одабрали нас као дестинацију, јер је баш Јахорина спој скијања и добре забаве и уптаво то можете наћи од данас на Јахорини, наглашава Дејан Љевнаић, директор Олимпијског центра "Јахорина".

Егзит фестивал 84 трајаће до недјеље за када је предвиђена дневна забава и опраштање од свих учесника до наредне године.