latinica  ћирилица
13/03/2018 |  18:22 | Аутор: РТРС

Сити: Немамо шансе да доведемо Месија

Спортски директор Манчестер ситија Феран Соријано изјавио да су шансе за довођење Лионела Месија у тај клуб, упркос финансијској моћи, равне нули.
Лионел Меси (Фото: espnfc.com) -
Лионел Меси (Фото: espnfc.com)

"Немамо шансе за довођење Месија, познајем њега и његову породицу врло добро и задовољни су животом у Барселони, гдје ће Лео сигурно и остати. Сигурно да је он најбољи фудбалер у историји тог спорта, али мораћемо да наставимо наш пут без њега", изјавио је Соријано.

Соријано је у периоду од 2003. до 2008 године био замјеник финансијског директора "Блаугране", гдје је упознао, а потом и наставио свој пут са Пепом Гвардиолом.

 "Пепова главна карактеристика је огроман рад, многи мисле да је он геније, али он заправо само ради више од осталих. Зна да је фудбал веома окрутна игра и да уколико се опустите, можете да примите велики број голова", додао је он.

"Кључ успјеха неког клуба је стрпљење. Клубови који константно побјеђују нису они који мијењају тренера свака два мјесеца или годину дана. Тренер мора да има дугорочни план, али и снаге и храбрости да донесе исправне одлуке, чак и када се оне не поклапају са жељама навијача", рекао је спортски директор Ситија.

Извор: Агенције