latinica  ћирилица
09/03/2018 |  11:11 ⇒ 10/03/2018 | 10:32 | Аутор: РТРС

Акустични спектакл "Ван Гога" у Панчеву

Популарни рок састав "Ван Гог" одржао је у Панчеву акустични спектакл за памћење!
Група "Van Gogh" у Панчеву - Фото: РТРС
Група "Van Gogh" у ПанчевуФото: РТРС

Велика сала Културног центра Панчева била је претијесна да прими све који су пожељели да уживају у хитовима групе Ван Гог.

Овај концерт остаће првенствено упамћен по новом стилском и креативном приступу музици популарног рокенрол састава, као и по невјероватној атмосфери која се по ријечима људи запослених у Културном центру не памти да се оволиком количином енергије догодила под кровом поменуте институције!

Иако је навикла на бритке и громогласне рифове најбољег рок састава са ових простора, публика различитих генерација синоћ се предала потпуно новом таласу добро познатих нота и стихова групе Ван Гог!

Више од два и по сата кроз несвакидашњу интеракцију која је владала између групе и публике и кроз мудро одабрану сет листу, КЦП се љуљао у ритму љубави!

Овај акустични "звучни пакет" први је у низу концерата које ће група одржати у Србији, региону и иностранству током 2018. године, у амбијентима културних центара и позоришта!

Панчевачка публика се увјерила да "Ван Гог" и после 32 године на точковима, све што ради, ради максимално предано и посвећено, на свој посебан начин, другачије од других!

Ако се по јутру дан познаје, нови студијски албум који група најављује за 2018, сигурно ће бити потпуно освјежење за успавану домаћу музичку сцену!