latinica  ћирилица
07/03/2018 |  12:04 ⇒ 12:24 | Аутор: РТРС

Дејвид Гета затвара овогодишњи Егзит! (ВИДЕО)

Овогодишњи Егзит фестивал затвориће Дејвид Гета!
Дејвид Гета на Егзиту - Фото: Screenshot/YouTube
Дејвид Гета на ЕгзитуФото: Screenshot/YouTube

Након што су свјетски медији Егзит прогласили "већим него икад", ове године ће се са главне бине фестивала чути највећи број најактуелнијих хитова. Поред тога што су овогодишњи програм већ прогласили "силовитим", истина је да ће коначна листа главних звијезда бити дупло дужа, саопштили су организатори.

Прве звијезде у новом таласу већ су ту, па ће тако главну бину у четвртак 12. јула покренути незаустављива америчка рок кантауторка ЛП (Лаура Перголици), која је освојила свјетску музичку сцену синглом "Lost On You".

Велико музичко финале и спектакл затварања главне бине у недјељу 15. јула биће под диригентском палицом највећег свјетског хитмејкера и француског плесног Голијата - Дејвида Гете. Најуспјешнији музички продуцент 21. вијека и једини ди-џеј који је продао вртоглавих 50 милиона албума и синглова, оставши притом са обје ноге чврсто на земљи, враћа се на један од својих омиљених фестивала, чију је позивницу имао и прије 12 година кад је крчио пут до статуса музичке иконе.

О његовој лидерској позицији у музичкој индустрији говоре и подаци да иза себе има више од девет милијарди Јутјуб прегледа и више од 100 милиона фанова на друштвеним мрежама!

Егзит фестивал биће одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђаву у Новом Саду.