latinica  ћирилица
25/02/2018 |  21:30 ⇒ 21:38 | Аутор: РТРС

Црвена звезда наставила побједнички низ

Фудбалери Партизана и Земуна играли су неријешено, 1:1, у 24. колу Суперлиге Србије. Црвена звезда је у Суботици била боља од Спартака са 2:1, и повећала предност на врху табеле. Звезда сада има 63 бода, а Партизан је освојио 52 бода.
Преокрет Звезде у Суботици - Фото: Novosti.rs
Преокрет Звезде у СуботициФото: Novosti.rs

Црвена звезда наставила је побједнички низ у домаћем првенству побједом 2:1 над Спартаком, а јунак меча без сумње је Милан Родић. Он је са два гола у завршници другог полувремена преокренуо послије вођства домаћина и ријешио меч у Суботици.

"Ова побједа дошла је у врло важном тренутку за нас. Доста се говорило прије меча о условима за игру и изузетно ми је драго што нисмо дозволили да нас све то поремети. Не могу да кажем да је лако играти на ледом окованом терену, али снашли смо се и што је најважније дошли до нова три бода и наставили пут ка шампионској титули", рекао је Родић за клупски сајт.

Само три минута након првенца у црвено-бијелом дресу Родић је постигао и други гол.

"Не могу да кријем радост, голови у Црвеној звезди су нешто о чему сви ми којима су црвена и бијела боја у срцу сањамо, а ја сам данас успио два пута да осетим ту радост и видим лопту у противничкој мрежи. Код првог поготка Ненад Милијаш извео је одличан слободан ударац и најбоље сам се снашао на другој стативи. Код другог сам спремно чекао лопту на ивици шеснаестерца и испоставило се да сам се нашао на правом мјесту. Свакако ће ми овај сусрет у Суботици остати један од најљепших у каријери", додао је играч Звезде.

Подршка Делија није изостала на у Суботици.

"Захвалио бих се навијачима што су и данас били наш 12. играч, заиста није фраза када се то каже за Делије. Знамо да су увијек ту за нас и то је мотив који нас покреће да се још више боримо на терену. Уз њих идемо до титуле",поручио је Родић.

Извор: Б92