latinica  ћирилица
25/02/2018 |  16:23 ⇒ 20:04 | Аутор: РТРС

Цицовић: Српска на сајму у Београду представљена на најбољи могући начин

Директор Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић оцијенио је да се Српска на овогодишњем међународном сајму туризма у Београду представила на најбољи могући начин, што ће допринијети да та грана привреде и даље настави раст и допринесе, како економском опоравку, тако и развоју Републике Српске.
Млађен Цицовић - Фото: СРНА
Млађен ЦицовићФото: СРНА

Он је изјавио Срни да су Представништво Републике Српске и Туристичка организација Републике Српске настојали да на Сајму на најбољи начин представе туристичку привреду и туристичку понуду Српске и да је велика заинтересованост публике за туристичке дестинације и програме показатељ да ће број туриста у Српској и даље расти.

"Сви програми којим смо представили све наше туристичке дестинације почевши од Олимпијског центра `Јахорина`, Требиња, Бањалуке, авантуристичког туризма и свих осталих туристичких производа сигурно ће допринијети да и у овој години и у наредном периоду имамо још више туриста и туристичких посјета, прије свега из Србије, али и из других земаља чије су агенције биле присутне на нашем штанду", рекао је Цицовић.

Он је као посебно значајно истакао то што је Представништво на репрезентативном штанду и ове године представило винаре и виноградаре Српске који су учествовали у такмичарском дијелу и освојили 10 награда.

"Винарија `Аћимовић` је поред златне медаље добила још двије сребрне медаље. Значи укупно 10 награда наши винари су понијели. Тако да је опште оцјена да је представљање туристичке привреде, винара и виноградара обављено на најбољи могући начин и све оно што смо уочили да нисмо урадили добро настојићемо да у наредној години поправимо", рекао је Цицовић.

Извор: СРНА