latinica  ћирилица
24/02/2018 |  20:16 | Аутор: РТРС

Ђоковић се враћа тренинзима са рекетом

Новак Ђоковић, некада најбољи тенисер свијета, опоравља се од повреде лакта и ускоро би требало да крене са активним тренинзима са рекетом.
Новак Ђоковић - Фото: Getty Images
Новак ЂоковићФото: Getty Images

На друштвеној мрежи Фејсбук тениски центар "Piatti" објавио је да је српски тенисер изабрао њихове услове да крене поново са ударањем лоптице.

"Почаствовани смо што је Новак Ђоковић данас одлучио да изабаре наш центар да крене поново са ударањем (лоптице)... надамо се да ћемо му бити добре среће за његов успјешан повратак! Идемо Ноле", објављено је на Фејсбуку.

Ђоковића од краја 2015. године мучи лакат, а све је кулминирало на Вимблдону 2017. године, када је морао да преда меч четвртфинала Томашу Бердиху.

Српски тенисер је послије тога одлучио да пропустио остатак сезоне како би се повреда лакта залијечила. На терен се вратио почетком ове године, али не 100 одсто припремљен.

Стигао је до осмине финала Аустралијан опена гдје га је елиминисао млади Хјеон Чунг. Новак је видно имао проблема са лактом и осмина финала је била највећи домет.

Послије тога српски тенисер је отишао у Швајцарску гдје му је оперисан лакат и сада се чека повратак на терен. Ђоковић се налази на листи пријављених играча за Индијан Велс, али тешко је замислити да ћемо га гледати на терену осмог марта.

Извор: Б92