latinica  ћирилица
22/02/2018 |  18:48 ⇒ 21:37 | Аутор: РТРС

За Драгана Мектића - "Терористи" по потреби (ВИДЕО)

За Драгана Мектића "Ноћни вукови" су терористичка организација, кад је то њему потребно.
Мектић са Ноћним вуковима (фото:srpskainfo.com) -
Мектић са Ноћним вуковима (фото:srpskainfo.com)

Кад се с њима фотографише, онда су то непознати људи, жељни славе и министрове популарности. Тако би, укратко, гласило објашњење које је понудио за фотографију, на којој се види са стотинак "Ноћних вукова". Да ли је његова популарност прешла границе ове земље?

- Ја сваки дан имам ситуацију да људи желе да се фотографишу са мном. Ево и данас у једном локалу двије, три особе су жељеле да се усликају - прича Мектић

Ријалити звијезда у успону, Драган Мектић, стао је да се услика на Романији, када му је пришло стотињак људи, који су жељели само селфи с њим. Ради популарности.

- Слика је настала прије двије године на Романији, када је био Дан војске Републике Српске. Познаници су ме позвали да се усликамо, прилазили су и остали људи...ја не знам да ли су то били "Ноћни вукови" или нису - тврди Мектић. 

Тако гласи објашњење када се он услика са онима истима које је назвао терористима, који су се сликали са неким другим политичарима. И када му је требала теорија да ти, како их назива терористи, руше са Додиком опозицију.
И тада је махао управо фотографијама.

Ако су фотографије доказ, онда их има пуно. Мектић се дружи са такозваним терористима, али и са командантом злогласних црних лабудова и инструктором исламиста Зејдом Дукменићем.

- Идем у фитнес, на рекереацију. На улици, у граду људи желе да се сликају са мном и он је један од њих, ја не знам ко је он - каже Мектић.

А у фитнесу се свашта сазна. Све осим опасности од тероризма или о прилици да се у јучерашњој емисији напокон објасни права истина о томе шта је хтио да каже министар када је поредио злочин у Сребреници са холокаустом и зашто ју је опет пропустио.