latinica  ћирилица
22/02/2018 |  14:09 | Аутор: РТРС

Проинтер златни спонзор МСН конференције у Неуму

Осмо издање "Microsoft NetWork" конференције одржаће се у априлу ове године, а као Златни спонзор нашла се ИТ компанија “Проинтер“ из Бањалуке, која је на тржишту већ препознатљива као доносилац савремених и примјењивих пословних рјешења, саоптено је из ове компаније
Microsoft Network Konferencija -
Microsoft Network Konferencija

“Као највећи пословно-технолошки догађај у Босни и Херцеговини,`Microsoft NetWork` конференција већ неколико година окупља најзначајније представнике привреде приватног и јавног сектора, као и афирмисане домаће и иностране ИТ стручњаке. Учесници ће имати прилику да слушају предавања из више тематских цјелина, међу којима су најзначајнија везана за пословну дигиталну трансформацију, развој апликативних рјешења, те инфраструктуру и сигурност“, саопштено је из Проинтера.

Судећи према дугогодишњој репутацији МСН конференције у региону, из компаније “Проинтер“ поручују да је потпуно логична и оправдана њихова заинтересованост за подршку и учешће на поменутом догађају, који је првенствено едукативног карактера, а који за циљ има да јача “networking“ структуру, те омогући размјену корисних искустава међу пословним партнерима на нашим просторима.

“Као компанија која тежи да благовремено испрати најсавременије технолошке трендове, осим одржања континуиране сарадње са глобално афирмисаним партнерима, фокусираности на оптимално рјешавање проблема наших клијената, имамо одговорност и према сопственим запосленицима да их стимулишемо кроз стручну едукацију појединца, с циљем колективног напретка у примјени технолошких рјешења“, поручују из компаније “Проинтер“.

Како наводе у овој комапнији, “Проинтер“ ће и сам програм конференције употпунити стручним предавањем својих запосленика. Сви присутни ће имати прилику да чују примјере успјешне имплементације савремених ИТ пословних рјешења у конкретним случајевима на домаћем тржишту.

Microsoft NetWork конференције одржаће се у салама конгресног центра “Гранд хотела Неум” од 18. до 20. априла 2018. године.