latinica  ћирилица
18/02/2018 |  10:26 ⇒ 17:25 | Аутор: РТРС

Ђокић: Видан напредак у СП у Бањалуци након унутарпартијских избора

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је да је након проведених унутарпартијских избора у бањалучком Градском одбору СП видан напредак, којем свједочи све већи број нових чланова и политичких активности.
Социјалистичка партија - Градски одбор Бањалука - Фото: РТРС
Социјалистичка партија - Градски одбор БањалукаФото: РТРС

- Само од почетка ове године у СП у Бањалуци се учланило више од 500 људи и то овом одбору, али и нашој партији у цјелини даје нову енергију" - рекао је Ђокић након састанка са новоизабраним руководством Градског одбора СП Бањалука.

Предсједник странке је истакао да снажно подржава активности бањалучког одбора Социјалистичке партије на јачању мјесних организација које су темељ сваке добро организоване политичке партије, саопштено је из СП.

- Социјалисти су увијек на најбољи начин знали да граде организацију, образују кадрове и праве структуру која је неопходна за спровођење политика усмјерених на бољи живот свих грађана - рекао је Ђокић.

Предсједник Градског одбора Горан Селак захвалио се на подршци предсједнику партије Петру Ђокићу и предсједнику Извршног одбора Главног одбора Слободану Протићу који је присуствовао састанку.

- Изузетно ми је задовољство што сам руководство странке могао информисати да расте повјерење грађана према нашој партији и да влада велико интересовање за активности које смо покренули, што је резултовало прикључењем више од 500 нових чланова - рекао је Селак.

Он је додао да су у СП отворена врата за све добре и вриједне људе јер се ова странка бори за достојанство обичног човјека, хуманије друштво и права грађана Републике Српске.

Селак је најавио да ће поводом Свјетског дана социјалне правде, 20. фебруара ове године у Бањалуци Градски одбор организовати предавање о теми - Социјализам и социјална правда.

Извор: СРНА