latinica  ћирилица
11/02/2018 |  16:07 ⇒ 16:09 | Аутор: РТРС

Градски одбор СП Бањалука ће значајно допринијети остварењу циља на изборима

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука Горан Селак рекао је да ће свим кандидатима ове партије који буду на листама на општим изборима прироритет бити економски развој, привлачење инвестиција, брига о радницима и социјално угроженим становницима.
Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука - Фото: СРНА
Градски одбор Социјалистичке партије БањалукаФото: СРНА

Селак је напоменуо да се политика социјалиста заснива на економском развоју и развојним пројектима, привлачењу нових инвестиција и отварању радних мјеста.

Он је додао да је исто тако битан аспект дјеловања и брига о правима радника и социјално угроженим становницима, саопштено је из бањалучког одбора СП-а.

"Ови циљеви ће бити примарни свим кандидатима који се нађу на изборној листи за Народну скупштину Републике Српске или за парламент БиХ", истакао је Селак.

Он је нагласио да ће Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука, као један од највећих у Републици Српској, допринијети остварењу партијског циља да на предстојећим изборима освоји 100.000 гласова.

Извршни одбор Градског одбора СП Бањалука, уз координацију Градског изборног штаба, одржао је данас савјетовање о теми "Сигуран-глас", на којем су утврђене и неке од активности тима задуженог за предстојеће изборе.

Извор: Срна