latinica  ћирилица
24/01/2018 |  12:09 ⇒ 12:37 | Аутор: РТРС

Залдастанов захвалио Додику и позвао га у Севастопољ

Предсједник Сверуског мото-клуба "Ноћни вукови" Александар Залдастанов Хирург упутио је предсједнику Републике Српске Милораду Додику писмо у којем је захвалио на признању - Орден части са златним зрацима, које му је додијелио недавно поводом Дана Републике.
Москва, "Ноћни вукови" - Фото: СРНА
Москва, "Ноћни вукови"Фото: СРНА

"Поштовани предсједниче, дозволите да Вам захвалим за част коју сте ми указали додијеливши ми признање - Орден части са златним зрацима. Мада, ако се прати Ваш животни пут и рад на мјесту предсједника, то највише признање требало би да буде додијељено управо Вама", поручио је Залдастанов у писму предсједнику Српске.

Залдастанов је Додика назвао "сином истинске дубоке Србије" чији је циљ успостављање јединства народа, послије чега ће, напокон, наступити дугоочекивани препород.

"Када је у корист плана аутора новог свјетског поретка била распарчана и разорена Југославија, када се након бомбардовања Београда, отимања Косова, послије осуде хероја и циничног хапшења вођа, српски народ нашао подијељен, а на чело земље дошли лидери који ништа нису радили и који су прихватали поруке Запада о бесмислености супротстављања, појавили сте се Ви, син истинске дубоке Србије", навео је Залдастанов.

Он је за предсједника Српске рекао да је веома опасан противник за непријатеље, зато што је истина на његовој страни, а они коју су спремни да служе истини - способни су да оборе огромну лаж, чак и ако их је сасвим мало.

"Вама неће опростити ни Ваша убјеђења, ни чврстину, бесконачно ће појачавати санкције и проглашавати Вас час националистом, час екстремистом, исто као што ни нама неће опростити, ни свим лидерима побуњених република, који су бацили изазов свјетском злу", истакао је Залдастанов у писму Додику.

Сада, нагласио је Залдастанов, примајући награду од четири лидера народа - предсједника Републике Српске, Јужне Осетије, Придњестровја и шефа Чеченске Републике, разумијем да у позадини те велике свјетске идеолошке борбе веома велику улогу има обједињавање напора свих дрских и чврстих људи који не желе да се уклопе у модел свијета који је створио глобални сатанизам.

"Нека сви напори у тој предодређеној борби постану залог наше неизбјежне побједе", поручио је Залдастанов предсједнику Српске.

Вођа "Ноћних вукова" позвао је Додика на међународни "Бајк шоу" у Севастопољу 17. августа, који су ове године назвали "Руска машта", истакавши да би био срећан када би високо признање које му је додијељено примио лично из руку предсједника Српске.

Извор: СРНА