latinica  ћирилица
16/01/2018 |  21:00 | Аутор: РТРС

Дикаприо у новом Тарантиновом филму?

Окаровац Леонардо Дикаприо глумиће у новом филму Квентина Тарантина, чију позадину чине догађаји повезани са убиствима чланова вође комуне "Породица" Чарлса Менсона, али неће глумити тог недавно преминулог осуђеника, пише Дедлајн.

Дикаприова нова улога у Тарантиновом филму прва је након освајања Оскара за најбољег главног глумца у филму "Повратник".

Раније су славни редитељ и познати глумац сарађивали 2012. на филму "Ђангова освета".

Дикаприо ће у новом филму глумити једног остарјелог глумца, док ће његова колегица из филма "Вук са Вол стрита" Маргот Роби глумити убијену глумицу Шерон Тејт, тада трудну супругу редитеља Романа Поланског.

Тренутно се воде преговори о томе хоће ли се Дикаприју у филму придружити и Том Круз, а претходни преговори с Бредом Питом наводно нису били успјешни.

По писању магазина Варајети, Тарантино је и славном Ал Паћину понудио улогу у филму коју је сам редитељ писао специјално за глумца.

Потврђено је да ће један од продуцената бити Дејвид Хејман, продуцент филмова о Харију Потеру.

Ово ће бити девети Тарантинов филм.

Снимање ће почети на љето ове године у Лос Анђелесу, а филм би премијерно требало да буде приказан на педесету годишњицу убиства Шерон Тејт и њених четворо пријатеља.

Убиство се догодило 9. августа 1969. године.

Извор: Агенције