latinica  ћирилица
12/01/2018 |  21:45 | Аутор: РТРС

Стојковић: Желим да останем у Партизану

Голман Партизана Владимир Стојковић рекао је да је његова жеља да остане у клубу неспорна, али ће се у наредном периоду одлучити о његовом останку.
Владимир Стојковић (Foto: srbijadanas.com) -
Владимир Стојковић (Foto: srbijadanas.com)

"Дошао сам, ту сам, као што видите, моја жеља је неспорна и то не треба доводити у питање. Ја сам ту, моја жеља да останем је такође ту. Видјећемо шта ће бити", рекао је Стојковић.

Фудбалери Партизана окупили су се данас у Спортском центру Телеоптик пред почетак припрема за други дио сезоне у ком ће се такмичити на три фронта. Први меч играће против Викторије Плзењ у Лиги Европа.

"Једна јако битна утакмица за клуб, за историју, али не треба дизати тензију, ипак је то само један фудбалски меч од ког само треба да профитирамо, играчки или финансијски. Треба ући храбро и мудро", рекао је Стојковић.

Он је казао да се "супер осјећа" и да је спреман за предстојеће изазове, као и да је свако појачање за екипу добро.

"Свако појачање је за бољу конкуренцију, сваки нови играч је добродошао у сваком клубу", казао је голман Партизана.

Актуени шампион Србије ће се поред Лиге Европа на прољеће такмичити у Купу Србије и домаћем првенству, у ком послије 22 кола има девет бодова заостатка.

"Девет бодова може да се стигне. Звезда је већ имала девет бодова предности, и не видим зашто не би могло и ове године да се стине. Морамо да се трудимо, да имамо циљеве и тежимо ка томе", рекао је дефанзивац Бојан Остојић.

Он је додао да је утакмица против Викторије Плзењ, можда и најважнија у 2018. години.

"То је једна од најважнијих у 2018. години... Морамо добро да се спремимо", додао је штопер.

Фудбалери Партизана ће у Београду тренирати до 24. јануара, када се експедиција црно-бијелих сели на Кипар, гдје ће остати до 9. фебруара.

"По ко зна који пут идем на припреме. Никада нисам одморан, увек је потребно да дам више. Идемо на нове припреме, идемо на нашу стару дестинацију, Кипар, где морамо максимално озбиљно да се спремимо, боље него прошле сезоне, како бисмо имали много боје резултате. Мени су припреме увек досадне и једва чекам утакмице у којима морамо наставити с добрим играма", рекао је Остојић.

Извор: Независне, БЕТА