latinica  ћирилица
18/12/2017 |  22:25 ⇒ 22:26 | Аутор: РТРС

Ђокић: Програм СП-а потребан човјеку и друштву

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изјавио је вечерас у Козарској Дубици да је програм ове партије потребан људима, те да ће идеја социјалне осјетљивости, једнакости, хуманости и одговорности још дуго трајати.
Козарска Дубица - СП, Ђокић - Фото: СРНА
Козарска Дубица - СП, ЂокићФото: СРНА

- Сматрам да је Република Српска социјално одговорна и свјесна потребе да будемо солидарни, тежимо правди, једнакости и одговорности - рекао је Ђокић новинарима.

Он је навео да је Изборном конференцијом Актива младих и Актива жена Општинског одбора СП-а Козарска Дубица, којој је вечерас присуствовао, потврђен висок ниво успјешне организације партије на подручју ове општине.

- Промовисали смо добре резултате које смо имали у претходном периоду, говорили о плановима за будућност и о одговорности коју смо преузели као партија која је дио локалне власти у Козарској Дубици - истакао је Ђокић.

Он је нагласио да је СП опредијељена да и даље активно дјелује у Козарској Дубици и да даје максималан допринос развоју општине, прије свега у економском расту и запошљавању.

Предсједник Општинског одбора СП-а Козарска Дубица Душко Милуновић каже да СП у овој општини, након много година, постаје препознатљива по свом раду.

- Данас смо изабрали ново руководство Актива младих и Актива жена, са новом енергијом, младим и образованим људима који ће сигурно дати допринос развоју партије - додао је Милуновић.

Вечерашњој конференцији Општинског одбора СП-а присуствовао је потпредсједник партије Живко Маријанац, предсједник Извршног одбора Слободан Протић, члан Извршног одбора Миленко Савановић, чланови Главног одбора странке и бројни чланови Општинског одбора.

За предсједника Актива жена Општинског одбора СП-а у Козарској Дубици вечерас је поново изабрана Јелица Цикота, док је Дајана Балабан нови предсједник Актива младих.

Извор: СРНА