latinica  ћирилица
13/12/2017 |  18:28 ⇒ 21:04 | Аутор: РТРС

Сергеј Ћетковић и Ивана Петерс на Тргу Крајине 30. децембра

Поп пјевач Сергеј Ћетковић и поп-рок пјевачица Ивана Петерс одржаће 30. децембра концерт у Бањалуци, саопштено је из Градске управе.
Игор Радојичић и Сергеј Ћетковић - Фото: РТРС
Игор Радојичић и Сергеј ЋетковићФото: РТРС

Концерт, чији је спонзор компанија "М:тел", данас су најавили градоначелник Бањалуке Игор Радојичић и Ћетковић, који је изразио задовољство што ће заједно са колегиницом Петерс подијелити вече пред Нову годину са Бањалучанима и њиховим гостима.

Ћетковић је позвао све да 30. децембра дођу у Бањалуку на добру музику и програм.

"Хвала градоначелнику и компанији `М:тел` за гостопримство, позив и прилику да се поново поклоним публици у Бањалуци. Посљедњи пут смо се дружили у овом граду прије двије-три године", рекао је Ћетковић.

Радојичић је навео да Бањалука жели да буде регионални центар, те подсјетио да је новогодишњи програм почео 1. децембра "Зимзоградом", а трајаће до 15. јануара.

Према његовим ријечима, ових дана се отварају и додатни садржаји на локацијама испред Музеја савремене умјетности Републике Српске и Народног позоришта Српске, чиме ће шири центар града бити обогаћен новогодишњим садржајима.

Слиједи низ концерата, од којих први 27. децембра, у оквиру хуманитарне вечери у организацији предсједника Републике, затим три велика концерта на отвореном 30. и 31. децембра и 1. јануара.

"Послије концерата, очекују нас догађаји за Дан Републике, а завршавамо са гастро-фестивалом пред православну Нову годину и програмом за 14. јануар", најавио је Радојичић.

Извршни директор за маркетинг и продају у компанији "М:тел" Радмила Бојанић изразила је задовољство што ће та компанија са Градом организовати концерт за суграђане и посјетиоце.

"И у току новогодишњих празника ми смо друштвено одговорни, као и током цијеле године када смо са Градом учествовали у низу пројеката који Бањалуку издвајају као регионалну пријестоницу", нагласила је Бојанићева.

Извор: Срна