latinica  ћирилица
11/12/2017 |  19:23 | Аутор: РТРС

Терзић: Боаћи иде, за Јовељића је још рано

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић каже да се од нападача Дејана Јовељића очекује много, али и да није исто давати голове јуниорима и сениорима.
Звездан Терзић (фото: www.fkcrvenazvezda.com) -
Звездан Терзић (фото: www.fkcrvenazvezda.com)

За њега клуб има план на дуже стазе.

"Јовељић је дугорочан пројекат и питање је да ли он може да одговори захтјевима Владана Милојевића сада у овом моменту. Видјећемо, једно је давати голове у јуниорској конкуренцији, а друго је кад се сударите са сениорима. Он је бисер за ког клуб има велике планове, не треба журити", рекао је Терзић.

За сениоре је дебитовао у недјељу против Борца, послије чега је Терзић поразговарао са њим.

"Послије дебија је био срећан, дјечачка радост. Треба да направимо план каријере да видимо шта је најбоље за њега. Он мора да има једну минутажу и у сениорској конкуренцији", каже директор Звезде који понавља да ће у јануару вјероватно отићи Ричмонд Боаћи.

Можда Јовељић још увијек не може да га замијени, али у управи црвено-бијелих сматрају да је Пешић добра алтернатива на мјесту центарфора.

"Пешић је показао да ће бити достојна замјена, он је можда био и понајбољи играч Звезде ове јесени, међутим због неког сплета околности најважније утакмице је почињао са клупе", каже Терзић.

Звезда ће се током зиме појачати, спекулише се са именима Ел Фарду Бена из Олимпијакоса, Иванића и Милуновића из БАТЕ Борисова и Милана Јевтовића из Анталије.

"Не говоримо сада о именима, али ми знамо шта хоћемо и радимо на томе. Не бих о именима. А причаћемо када завршимо посао", закључио је Терзић.

Једна од главних узданица ће и поред тога остати нападач који је за омладинце ове сезоне дао 33 гола.

Извор: Независне новине