latinica  ћирилица
06/12/2017 |  16:32 ⇒ 16:43 | Аутор: РТРС

Келн у Београду са 16 фудбалера

Њемачки Келн стигао је у Београд са само 16 фудбалера на одлучујући дуел против Црвене звезде у посљедњем колу Лиге Европе.
Келн са 16 играча на ЦЗ – тројица аматера у екипи (Фото:StarSport) -
Келн са 16 играча на ЦЗ – тројица аматера у екипи (Фото:StarSport)

Утакмица између Келна и Црвене звезде игра се сутра од 21.05 часова, а српском представнику је довољан и реми за пролаз у случају да БАТЕ Борисов не савлада Арсенал у другом мечу Х групе.

Искусни њемачки фудбалски стручњак Армин Фе именован је данас за спортског директора Келна, саопштио је њемачки Бундеслигаш.

Фе ће функцију преузети у понедјељак и наслеијдити Јерга Шматкеа, који је добио отказ још крајем октобра након серије лоших резултата клуба ове сезоне.

Нови тренер Штефан Рутенбек који је замијенио  Петера Штегера баш пред меч у Београду, првом тиму је прикључио чак тројицу играча из аматерске екипе Келна – Бирка Рисуа, Анаса Уахиму и дебитанта Исамила Јакобса.

Келн ће на стадион "Рајко Митић" изаћи без чак 11 повређених фудбалера у утакмици у којој им једино побједа доноси пролаз у шеснаестину финала Лиге Европе, међу којима су и њемачки репрезентативац Јонас Хектор, Марко Хегер, Марсел Рисе, Џон Кордоба...

Извор: Танјуг