latinica  ћирилица
22/11/2017 |  12:56 ⇒ 13:14 | Аутор: РТРС

У Санкт Петербургу промовисана туристичка понуда Српске

Представници Туристичке оганизације Републике Српске /ТОРС/ и туристичких организација Бањалуке и Београда представили су у Санкт Петербургу своје најатрактивније туристичке понуде и производе.
Туристичка организација Републике Српске - Фото: РТРС
Туристичка организација Републике СрпскеФото: РТРС

Промоција је организована у сарадњи са Туристичко-информативним бироом Санкт Петербурга, а на основу узајамне партнерске сарадње, саопштено је из ТОРС-а.

"Презентацији, која је одржана у Туристичко информативном центру, присуствовало је више од 50 туроператера и медија који су имали прилику да уживају и у програму Културно-умјетничког друштва `Чајавец` из Бањалуке и гастрономској понуди Српске", наведено је у саопштењу.

Промоцији туристичких дестинација Српске и Србије присуствовали су и представници Министарства трговине и туризма Републике Српске и Представништва Републике Српске у Руској Федерацији.

"Након презентације, са представницима туристичке индустрије Санкт Петербурга разговарано је о потенцијалној сарадњи, повезивању са представницима наше туристичке индустрије и промоцији наших туристичких програма на руском тржишту", истакли су у Туристичкој организацији.

Из ТОРС-а су навели да су интензивне промотивне активности на руском тржишту допринијеле повећању броја руских туриста у Српску.

Извор: СРНА