latinica  ћирилица
21/11/2017 |  23:08 | Аутор: РТРС

ЛШ: Реал 6:0, Ливерпул прокоцкао 3:0 и осмину финала! (ФОТО)

Двадесет четири гола на шест утакмица, рапсодија Реал Мадрида, катастрофа Ливерпула, повратак Наполија у живот, обиљежили су вече у Лиги шампиона.

У Групи Е, Ливерпул је водио 3:0 у Андалузији, али је за пола сата успио све да упропасти и прокоцка сигуран пласман у осмину финала.

Севиља је у надокнади времена изборила 3:3 и закопликовала ситуацију у групи у којој три тима дијеле три бода коло прије краја. Спартак сада још више жали због ремија са Марибором (1:1).

Лига шампиона: Севиља - Ливерпул (Фото: АФП)

У Групи Ф, Наполи је у другом полувремену "сломио" Шахтјор евроголом Лоренца Инсињеа и на крају побједом од 3:0 остао у игри за нокаут фазу. Има три бода мање од Украјинаца коло прије краја.

У другом мечу групе Манчестер Сити је минут прије краја стигао до минималца против Фејенорда за пету побједу ове сезоне у елитном такмичењу.

У Групи Г, Жемерсон је унаказио Монако који је поражен од Лајпцига 4:1 на свом терену и опростио се и дефинитивно од наставка такмичења. "Бикови" су искористили реми Бешикташа и Порта (1:1) и изједначили се са "Змајевима" пред посљедњу рунду.

У Групи Х, Реал је са 6:0 декласирао АПОЕЛ уз по два гола Кристијана Роналда и Карима Бенземе у Никозији за "овјеру" пласмана у наредну фазу.

У другом мечу групе Деле Али је са двије асистенције у другом полувремену режирао преокрет Тотенхема против Борусије на 2:1 у Дортмунду за нову агонију "милионера".

Извор: Б92