latinica  ћирилица
20/11/2017 |  14:46 | Аутор: РТРС

Мажић суди утакмицу Јувентус–Барселона

Милорад Мажић добија све веће повјерење УЕФА, па ће тако у сриједу дијелити правду у дербију петог кола Лиге шампиона између Јувентуса и Барселоне!

Мажић је ове сезоне ушао у сам "крем" европских судија, дијелио је правду у финалу Купа конфедерација и УЕФА Суперкупа Европе, те на три меча групне фазе ЛШ, па је јасно да ће наредног љета бити у најужем кругу кандидата за главног судију финала Свјетског првенства у Русији.

Најбољем српском судији ће у сриједу у Торину као и до сада асистирати Милован Ристић и Далибор Ђурђевић, четврти арбитар је Немања Петровић, а додатне судије су Ненад Ђокић и Данило Грујић.

Јувентус и Барселона се боре за прво мјесто у Групи Д. Каталонци имају три бода више од Италијана, а у првом сусрету на Камп Ноу су славили са 3:0, па им ни пораз у Торину са мање од три гола разлике не би много наудио. Меч се игра у сриједу од 20:45 часова.

Ова српска судијска елитна "екипа" је ове сезоне у ЛШ дијелила правду на мечевима: Рома – Атлетико Мадрид, Монако – Бешикташ и Базел ЦСКА Москва.

Извор: Б92