latinica  ћирилица
10/11/2017 |  16:13 | Аутор: РТРС

Ни Шербеџије, ни пара!

Грађани Српске који су купили улазнице како би уживали у гала концерту славног Радета Шербеџије, ни 15 дана након што је наступ отказан, нису успјели да врате новац од купљених карата.
Раде Шербеџија - Фото: РТРС
Раде ШербеџијаФото: РТРС

Концерт, који је био заказан за 27. октобар у дворани "Обилићево" у Бањалуци, отказан је дан раније. Из бањалучке агенције "Лира", која је била организатор догађаја, тада су рекли да је наступ отказан из техничких разлога и да ће сви који су купили улазнице за дуго најављивани концерт моћи да их врате од 30. октобра испред Робне куће "Боска" и да добију новац за њих.

Претходно је Шербеџија за домаћу публику требало да наступа у Културном центру Бански двор 3. октобра, али су термин и локација промијењени.

- Купили смо уредно карте по цијени од 30 КМ. Мјесто одржавања концерта је промијењено и умјесто Банског двора, концерт је пребачен у дворану "Обилићево". Након тога, објављено је да је концерт отказан, а да ће новац купцима бити враћен од 30. октобра, али поврат још није омогућен - казала је Бањалучанка Мирјана П.

Директор агенције "Лира" Мирослав Вишекруна увјерава да ће новац свима који су купили карте за Шербеџијин концерт бити враћен.

Извор: Глас Српске