latinica  ћирилица
09/11/2017 |  18:52 ⇒ 21:56 | Аутор: РТРС

Петровић: Владајућа коалиција у Вишеграду јединствена

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Вишеград Перо Петровић изјавио је Срни да је владајућа коалиција на локалном нивоу, коју чине СНСД, ДНС, СП и СНС, стабилна и јединствена.
Вишеград - састанак предсједника ОО СНСД-а, ДНС-а, СП-а и СНС-а - Фото: СРНА
Вишеград - састанак предсједника ОО СНСД-а, ДНС-а, СП-а и СНС-аФото: СРНА

"Грађани Вишеграда могу бити задовољни оним што је коалиција до сада урадила. Поставили смо добре темеље и настојаћемо да будемо још бољи", рекао је Петровић након састанка предсједника општинских одбора СНСД-а, ДНС-а, СП-а и СНС-а и одборника ових странака у локалном парламенту поводом годину дана од преузимања власти у овој општини.

Он је истакао да је подршка коалиције начелнику општине Младену Ђуревићу оправдана, те да локална власт испуњава све што је обећала у предизборној кампањи.

Петровић је додао да су реализовани сви пројекти који су планирани у овој години, те да су за наредни период припремљени нови.

Предсједник Општинског одбора СП-а Вишеград Жељко Шеврт рекао је да је ова партија задовољна радом начелника општине, да су договори и планови остварени.

"У Скупштини општине дјелујемо јединствено, показали смо да можемо извршити обавезе које нам се намећу. Циљ нам је да Вишеград учинимо љепшим, бољим и приступачнијим за све грађане", додао је Шеврт.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Вишеград Младенко Тасић рекао је да је унапријеђен рад општинске администрације.

"Успоставили смо веома добре односе са Владом Републике Српске, о чему свједоче посјете министара Вишеграду, као и предсједника Српске, који нам помажу у раду и препознају добру сарадњу унутар коалиције", додао је Тасић.

Предсједник вишеградског Општинског одбора СНС-а Миладин Милићевић похвалио је рад начелника и административне службе Вишеграда, оцјењујући локалну власт као веома успјешну.

Извор: СРНА