latinica  ћирилица
08/11/2017 |  21:46 ⇒ 21:46 | Аутор: РТРС

Терзић: У децембру са Милојевићем о новом уговору

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је да ће клуб учинити све да тренер Владан Милојевић ускоро потпише нови уговор.
Звездан Терзић (фото: www.fkcrvenazvezda.com) -
Звездан Терзић (фото: www.fkcrvenazvezda.com)

Милојевић је љетос преузео Звезду, потписао једногодишњи уговор, али након што је препородио екипу и увео црвено-бијеле у групну фазу Лиге Европе послије десет година, у клубу желе да што прије продуже сарадњу, добрим дијелом и због интересовања грчког ПАОК-а.

"Спортски директор Мркела и ја смо обавили разговор са Милојевићем и јасно му ставили до знања да смо презадовољни његовим радом и да не бисмо жељели да чекамо јун, већ да сада уђемо у разговор око новог уговора. Договорили смо се да одмах по завршетку првог дијела сезоне сједнемо за сто и да у току децембра завршимо причу око новог уговора", рекао је он и додао:

"То је наша жеља, надам се и тренера Милојевића. Много је Црвена звезда дала Милојевићу и Милојевић Црвеној звезди у ових четири-пет мјесеци и сматрам да обје стране имају обавезу једна према другој", изјавио је Терзић у интервјуу за портал РСБ.

Извор: РТС