latinica  ћирилица
08/11/2017 |  09:14 | Аутор: РТРС

Савановић: Признање родољубима који су дали живот за Српску

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Миленко Савановић честитао је свим члановима Борачке организације Републике Српске /БОРС/ крсну славу Митровдан, одајући поштовање свим родољубима који су током одбрамбено-отаџбинског рата дали живот за бољу будућност својих најмилијих.
Министар Савановић - Фото: РТРС
Министар СавановићФото: РТРС

Савановић је истакао да Република Српска никада неће заборавити жртву коју су борци уградили у њене темеље, саопштено је из Министарства рада и борачко-инвалидске заштите.

"Борцима дугујемо вјечну захвалност и обавезни смо да генерације које долазе едукујемо да знају коликом су цијеном њихови дједови и очеви платили слободу коју данас живе", навео је Савановић.

Он је рекао да БОРС као организација од посебног интереса има добру сарадњу са Владом Републике Српске и изразио наду да њени чланови препознају напоре који се, у незавидној економској ситуацији, чине да би борци у Српској живјели достојанствено и имали статус какав и заслужују.

"Са жељом да крсну славу дочекате у миру и добром здрављу, свим члановима БОРС-а желим личну и породичну срећу и успјех у животу", додаје се у честитки.

Извор: СРНА