latinica  ћирилица
18/10/2017 |  22:41 ⇒ 22:43 | Аутор: РТРС

Шест голова у Лондону, Челси и Рома подијелили бодове у сјајном мечу

Фудбалери Челсија и Роме одиграли су одличан меч трећег кола Лиге шампиона у Лондону, који је завршен подјелом бодова – 3:3.
Лига шампиона - Фото: Getty Images
Лига шампионаФото: Getty Images

Домаћин повео са два гола предности, Коларов и Џеко окренули, да би Азар поставио коначан резултат. Рутинске побједе Бајерна, Барселоне и ПСЖ-а.

У Групи А Јунајтед је минималним тријумфом на гостовању против Бенфике стигао до треће побједе, а прати га Базел који је у директном окршају за друго место славио против ЦСКА 2:0.

У Групи Б ПСЖ је прегазио и Андерлехт са 4:0, уз по гол Мбапеа, Каванија, Нејмара и Ди Марије за гол разлику 12:0, а лако је славио и Бајерн са 3:0 против Селтика.

У групи Ц Челси и Рома су ремизирали 3:3 у дербију вечери, домаћин је испустио 2:0, Александар Коларов је голом и асистенцијом режирао прекорет "Вучице" на Бриџу, али је Еден Азар спасао шампиона Енглеске. У првом мечу групе Атлетико је освојио само бод у Казахстану.

У групи Д Барселона нема конкуренцију, са играчем мање је савладала Олимпијакос 3:1, док је Јувентус у финишу сломио Спортинг са 2:1 у окршају за друго мјесто на табели.

Извор: Агенције