latinica  ћирилица
18/10/2017 |  19:58 ⇒ 20:11 | Аутор: РТРС

"СНСД најјача и најодговорнија за државу Српску"

Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас да ће задаци СНСД-а, као најјаче и најодговорније странке за државу Републику Српску, у наредном периоду бити јачање привреде, очување политичке стабилности и успјешно провођење избора у наредној години.
Додик - Крекић - Фото: СРНА
Додик - КрекићФото: СРНА

Додик је навео да се у наредном периоду очекује раст привреде од три одсто, као и да би СНСД на изборима идуће године требало да оствари побједу од 51 одсто.

Он је на трибини СНСД-а у Српском културном центру у Модричи истакао да је поносан на све општинске организације ове странке у Републици Српској, посебно на организацију и руководство СНСД-а у Модричи, које на најбољи начин руководи овом локалном заједницом.

"Развој Модриче под руководством СНСД-а је видљив, а посебно је видљива стабилизација стања након катастрофалних поплава 2014. године", оцијенио је Додик, те нагласио да је са руководством странке и локалном управом, током данашње посјете Модричи, разговарао о новим развојним пројектима за ову општину.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Младен Крекић, који је и начелник општине, рекао је да је стање у Модричи стабилно и да су од 2004. године до данас у Модричи, под руководством СНСД-а, остварени добри резултати у свим областима.

"Заслуге за развој припадају свим грађанима и странкама, а посебно СНСД-у", додао је Крекић.

Он је нагласио да је са предсједиком Додиком и министрима у Влади Републике Српске Сребренком Голић, Драганом Богданићем и Стевом Мирјанићем разговарао о реализацији неколико важних пројекта за Модричу.

Крекић је потврдио да је предсједник Додик обећао подршку за уређење Трга Милан Јелић, изградњу кружног тока, те уређење дијела улица у избјегличким насељима у Модричи.

Извор: Срна