latinica  ћирилица
14/10/2017 |  15:11 ⇒ 20:29 | Аутор: РТРС

У недјељу претежно сунчано и пријатно вријеме (ВИДЕО)

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно сунчано и пријатно топло вријеме, уз највишу дневну температуру до 27 степени Целзијусових.

Јутро ће бити свјежије и претежно ведро уз слабо изражену облачност. На сјеверу и истоку око ријека и по котлинама биће понегдје магловито.

Током дана биће претежно сунчано и пријатно топло вријеме.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до девет, на југу до 13 степени Целзијусових, у вишим предјелима око и мало изнад нуле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха биће од 20 до 25, на југу до 27, у вишим крајевима од 16 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб, углавном, сјевероисточни, а у Херцеговини, већи дио дана, слаба бура, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Бјелашница пет степени Целзијусових, Калиновик и Чемерно 14, Хан Пијесак 15, Гацко, Мраковица и Сарајево 17, Источно Сарајево, Рудо, Невесиње, Сребреница и Соколац 18, Крупа на Уни, Приједор, Шипово, Вишеград и Бугојно 19, Фоча и Нови Град 20, Мркоњић Град, Рибник, Бањалука, Србац, Бијељина, Добој и Тузла 21, Билећа и Ливно 22, а Требиње и Мостар 25 степени Целзијусових.

Извор: СРНА