latinica  ћирилица
13/10/2017 |  21:41 | Аутор: РТРС

Клокић: Подршка унапређењу пословног окружења

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић присуствовао је свечаној академији поводом крсне славе и Дана општине Србац на којој је наглашен напредак те општине и опредијељеност за јачање локалне привреде и економије, као важан предуслов за обезбјеђивање радних мјеста и привлачење нових инвестиција.
Златан Клокић - Фото: РТРС
Златан КлокићФото: РТРС

Клокић је рекао да свака општина треба да има једнаке могућности за развој, те нагласио да је Министарство за економске односе и регионалну сарадњу на располагању Српцу у унапређењу пословног окружења посредством активности на привлачењу инвеститора и реализацији значајних пројеката, саопштено је из ресорног министарства.

"Влада Српске и Министарство за економске односе и регионалну сарадњу сагласни су да свака општина треба да има једнаке могућности за развој. Велики дио одговорности остаје на јединицама локалне самоуправе да усмјере свој напредак у секторе у којима имају компаративне предности и гдје могу да остваре најбоље резултате", поручио је Клокић.

Он је захвалио за позив да присуствује свечаности поводом крсне славе - Покрова Пресвете Богородице и Дана општине Србац, а општинском руководству пожелио успјешан рад у наредном периоду.

Извор: СРНА