latinica  ћирилица
14/09/2017 |  15:09 ⇒ 17:17 | Аутор: РТРС

СНСД: СзП доказао тачност навода о македонском сценарију

Народна скупштина Републике Српске, јуче је послужила СДС-у, ПДП-у и НДП да докажу тачност навода о македонском сценарију и Сорошевој екипи, спремној на стварање хаоса и рушење институција Републике Српске, наводи се у саопштењу СНСД-а.
СНСД Милорад Додик - Фото: РТРС
СНСД Милорад ДодикФото: РТРС

Такозвани савез за промјене као плаћени извођач радова за Бакира Изетбеговића, уплашен од још једног губитка избора, прибјегава насиљу и ометању рада највишег органа народне власти Републике Српске.

Подржавајући Бакира Изетбеговића у његовим сукобима са свима, СДС је гласао за декларацију о забрани градње Пељешког моста. Да се Срби не сјете, СДС је додао захтјев да Хрватска ријеши изградњу моста на Сави, границу код Костајнице и градњу пута кроз Попово поље. Забрањују Хрватској да гради мост на својој територији, а очекују да Хрватска да подршку пројектима од интереса за Републику Српску.

Глупост и поданичка политика СДС-а, одавно је постала дио Бакировог удруженог злочиначког подухвата против Републике Српске и српског народа, додаје се у саопштењу СНСД-а.