latinica  ћирилица
13/09/2017 |  18:32 | Аутор: РТРС

НДП - Опозиција не руши парламентарну демократију

НДП саопштио је данас да опозиција не руши парламентарну демократију, како то тврде из СНСД-а, већ да то раде они који су "урушили Републику Српску".
НДП - Фото: РТРС
НДПФото: РТРС

Из НДП-а наводе да је власт у Српској "завела терор раван апартхејду", те да је данас демонстрирана метода према којој се "за своје неуспјехе, пљачке, морални, демографски и сваки други суноврат" оптужују други.

"Како другачије схватити најновији памфлет из СНСД-ове морбидне кухиње која, у немогућности да одбрани неодбрањиво, посеже за најокрутнијим методама које парламент Српске није доживио за 26 година свог постојања, јер је суспендован уставни поредак Републике Српске", навели су из НДП-а, реагујући на саопштење СНСД-а у којем се опозиционе странке оптужују да "руше парламентарну демократију и институције, уз подршку страних ментора и Сарајева".

У саопштењу се истиче да је власт, "у својој немоћи, поново потегла за опробаном методом - помињањем Сороша и страних елемената под чијим се налогом, наводно, дешава покушај `насилног заузимања парламента`".

Из НДП-а поручују да неће одустати и да је, како кажу, сваки режим доживио свој крај.

Извор: Срна