latinica  ћирилица
13/09/2017 |  13:42 ⇒ 20:34 | Аутор: РТРС

"Част отаџбине": Ко вам даје право да изговорите "нема више Парламента"

Саопштење Удружења "Част отаџбине" преносимо у цјелости:
Удружење Част отаџбине (фото: facebook.com) -
Удружење Част отаџбине (фото: facebook.com)

Република Српска је од њеног настајања до данас увијек имала непријатеља, наравно они који су из редова властитог народа су увијек били минорни.

Међутим никада до данас нису били концентрисани да јавно кажу да су заправо нико и ништа, наравно ни данас њих нема пуно.

Напротив,њих је мало само тобоже представљају неки савез. Већи проблем је што суони носиоци значајних функција у оквиру Републике Српске. Народни посланик је једна од најважних функција и ни у коме случају не смије бити унижена, али исто тако Народни посланик има обавезу да чува Републику Српску, а не да данима прича како паранојични плаћеници говоре о обојеним револуцијама, док се они договарају у центрима који су управо задужене за исте. Послије низа припремних инструктажа освануо је дан у коме уцјењени издајници, помогнути дезертерским јуришницима казаше да нема парламента Републике српске, тј. да нема државе за коју је проливено много крви и која је једини гарант опстанка Срба на оно мало територије што је сачувана у протеклом вијеку.

Која политичка перцепција вам даје за право да изговорите небулозу "нема више парламента"! У име кога то говорите и ко вам је дао легимитет да после рата уводите рат у своју отаџбину. Ми смо свјесни да су Чавић, Говедарица и Бореновић заговорници насиља по рецепту "Алијине Исламске декларације" и да је очигледно како је садејство за "ванпаламентарна дјеловања" са "калифом" Бакиром пут ка нашем нестанку. Наравно они који се нису борили за Републику Српску нису у стању да схвате њену вриједност! Незаконита инструментализација Дејтонског споразума,понашање институција БиХ као институција државне владе и понашање судова и тзв. министара, је дјело истих протагониста. Инструктори се поново понашају као деведесетих година, као да су власници земље, народа, господари живота и смрти. Тековина цивилизације је заснована на слободним, демократским изборима, а не господо на насиљу.

Републици Српској предстоји период притисака, ултиматума и ко зна чега све не, али и период у коме ће свима постати јасно како је Република Српска јача и дуговјечнија од бјелосвјетских мешетара и домаћих несретника којима ништа није свето, јер за Републику Српску се бори сваког дана и сваког трена без обзира на околности, не декларативно већ дјелима.

Удружење "ЧАСТ ОТАЏБИНЕ"