latinica  ћирилица
11/09/2017 |  19:16 | Аутор: РТРС

Суђење за убиство Лазаревића

Саша Видовић (35) из Бијељине, који је оптужен за убиство Мирослава Лазаревића (32), а који је прошле јесени изрешетан из аутоматске пушке у Источном Новом Сарајеву, током полицијске потјере сарајевским улицама скривао се у грмљу.
Хапшење Саше Видовића (Фото:nezavisne.com) -
Хапшење Саше Видовића (Фото:nezavisne.com)

То је данас, у Окружном суду Бањалука, посвједочио полицајац који је учествовао у хапшењу Видовића, те Александра Булатовића (30) из Источног Сарајева, а који је такође оптужен за то убиство. Полицајци су, притом, потврдили да лица оптужених одговарају лицима бјегунаца који су похапшени након што је БМW X5, за који се вјерује да је кориштен током ликвидације, запаљен у Сарајеву.

Полицајац Вито Ороз казао је да је Видовић ухапшен у доњем вешу, док је Орозов колега Армин Скоко казао да се овај бјегунац скривао у грмљу. Булатовић и Видовић су оптужени да су припремили и огранизовали убиство Лазаревића, почињено 16. октобра прошле године два часа иза поноћи. На њега су, док је возио голфу 7, у Београдској улици у Источном Новом Сарајеву испаљена чак 24 хица из аутоматске пушке.

Извор: Независне новине