latinica  ћирилица
11/09/2017 |  17:36 | Аутор: РТРС

Сребреница: Изабрани директори пет јавних установа

Одборници Скупштине општине Сребреница разријешили су данас вршиоце дужности директора пет јавних установа у овом мјесту и на њихова мјеста изабрали директоре.
СО Сребреница - Фото: СРНА
СО СребреницаФото: СРНА

Након спроведеног конкурса за директора Дома здравља изабрана је Весна Јовановић, дужност директора Центра за социјални рад обављаће Биљана Ракић, а Културног центра Медиха Смајић.

Нови директор Туристичке организације је Бојан Пејић, а Дјечијег обданишта "Радост" Мирела Хаџић.

Планирано разрјешење Суље Чакановића са мјеста вршиоца дужности директора Радио Сребренице одгођено је за наставак ове сједнице 28. септембра када треба да буде изабран нови директор те радио станице.

Одгођено је и доношење одлуке о заштити санитарне зоне изворишта љековите воде Губер као и именовање члана Школског одбора у Средњошколском центру Сребреница.

Након дуже дискусије дата је сагласност начелнику општине за куповину објекта бивше градске пивнице, као и за вођење активности за замјену земљишних парцела у Скеланима да би се регулисало питање власништва локације за изградњу пословног објекта.

Одборници су данас донијели одлуке о формирању заједнице етажних власника и финансирању рада мјесних заједница, а упознати су и са информацијом о реализацији скупштинских закључака у првој половини ове године.

Извор: СРНА