latinica  ћирилица
11/09/2017 |  11:31 ⇒ 12:50 | Аутор: РТРС

Код Приједора у незгоди повријеђено осам особа (ФОТО)

Осам особа. од којих четири малољетника, повријеђено је у саобраћајној незгоди у мјесту Тукови, на магистралном путу Приједор-Сански Мост.
Приједор - саобраћајна несрећа - Фото: СРНА
Приједор - саобраћајна несрећаФото: СРНА

Из Полицијске управе Приједор потврђено је да се синоћ око 22.00 часа догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали возило "пасат" којим је управљао С.П./29/ из Приједора и аутобус "мерцедес" којим је управљао Н.З. /42/ из Бањалуке.

Једно од деветоро повријеђених лица у саобраћајној незгоди у насељу Тукови задржано је у Општој болници у Приједору, док су остали пуштени на кућно лијечење, речено је Срни у овој здравственој установи.

У приједорској болници наводе да је само једна женска особа са тежим повредама, углавном преломима задржана на лијечењу, те да је у стабилном стању.

Тешке повреде задобио је С.П. /33/ из Брода које је било путник у "пасату", док су лакше повријеђени путници у аутобусу Р.А. /42/, М.А. /41/ и М.Ј./32/ из Бањалуке, као и четири малољетна лица.

Према незваничним информацијама, у аутобусу који се кретао из правца Санског Моста налазила су се дјеца из КУД "Ђердан" из Трна која су се враћала са смотре фолклора у Копривној, као и неколико родитеља.

Извор: СРНА