latinica  ћирилица
09/09/2017 |  20:51 ⇒ 20:52 | Аутор: РТРС

Манчестер сити савладао ослабљени Ливерпул, кикс "Црвених ђавола"

Фудбалери Манчестер ситија побиједили су Ливерпул са 5:0 (2:0), у првом мечу 4. кола Премијер лиге.
Енглеска премијер лига (фото: www.footballgate.com) -
Енглеска премијер лига (фото: www.footballgate.com)

Голове за Сити постигли су Агуеро у 24, Жезус у 45+6 и 53. и Сане у 77. и 90+1 минуту. Занимљиво је да је управо Сане замијенио Жезуса.

"Грађанима је посао био олакшан када је Мане због црвеног картона морао да напусти терен већ у 37. минуту.

И у равноправнијим условима Ливерпул се не би лако изборио са Ситијем на његовом терену, а с играчем мање утакмица је готово изгубила смисао. Заправо, да ће Ливерпул имати тежак посао знало се и када је објелодањено да Кутињо неће играти због лоше форме.

Манчестер сити послије четири утакмице има десет бодова из три побједе и ремија (уз гол разлика 10:2), док Ливерпул има скор од две побједе, једног ремија и једног пораза (гол разлика 8:8).

Манчестер јунајтед је одиграо неријешено на гостовању против екипе Стоука - 2:2. Стријелиц за Јунајтед су били Рашфорд у 45 минути и Лукаку у 57 минути, док је за Стоук голове постигао Чупа Моутунг у 43-ој и 63 минути утакмице.

Фудбалери Челсија побиједили су на гостујућем терену Лестер са 2:1, у утакмици четвртог кола Премијер лиге и остварили трећу побједу. Арсенал је савладао Борнмут са 3:0, док је Тотенхем истим резултатом савладао Евертон.

Извор: Б92, РТС