latinica  ћирилица
08/09/2017 |  12:11 ⇒ 13:23 | Аутор: РТРС

Бањалука: Настављена изградња саобраћајнице према Пријечанима (ВИДЕО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић и замјеник директора компаније МГ Минд Младен Галић потписали су данас уговор о наставку изградње саобраћајнице према бањалучком насељу Пријечани у дужини од километра, чија је вриједност 759.564 КМ.
Бања Лука: Радојичић и Галић потписали уговор о наставку изградње саобраћајнице у Пријечанима - Фото: СРНА
Бања Лука: Радојичић и Галић потписали уговор о наставку изградње саобраћајнице у ПријечанимаФото: СРНА

Радојичић је истакао значај једног од највећих појединачних пројеката у саобраћају у овој години у Бањалуци, који се изводи на веома фреквентној саобраћајници.

- Овај пут доста користе не само становници Пријечана, него и остали путници. Ријеч је о комплетној изградњи саобраћајнице, која укључује хидрорадове, нову јавну расвјету, тротоар, кишну канализацију - рекао је Радојичић новинарима.

Он је изразио очекивање да ће становници овог насеља, који су имали много примједби и са нестрпљењем чекали ову саобраћајницу, бити задовољни.

Према његовим ријечима, рок за завршетак радова је 180 дана.

Замјеник директора компаније МГ Минд Младен Галић је рекао да радови почињу одмах и да ће се потрудити да их изведу у предвиђеном року и квалитетно у складу са свим стандардима дефинисаним у нискоградњи.

Члан Савјета Мјесне заједнице Пријечани Дарко Шкобић рекао је да су мјештани задовољни наставком изградње ове саобраћајнице, те изразио наду да ће у наредном периоду пут бити настављен и кроз насеље.

Извор: СРНА