latinica  ћирилица
19/08/2017 |  08:55 ⇒ 08:57 | Аутор: РТРС

Обуставе саобраћаја на подручју Требиња и Рогатице

На путевима на подручју града Требиња и општине Рогатица данас ће долазити до привемених обустава саобраћаја због одржавања ауто-трке и манифестација поводом крсне славе општине Рогатица, а возила ће бити преусмјеравана на алтернативне правце, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.
 - Фото: РТРС
Фото: РТРС

На дионици регионалног пута Требиње-Херцег Нови од Алексине Међе до мјеста Тули у дужини од 1.100 метара саобраћај ће привремено бити обустављен због ауто-слалом трке "Награда Требиња", која се бодује за Отворено првенство Републике Српске и Шампионат БиХ.

Ради несметаног одржавања овог брдског ауто-слалома, на дијелу од Алексине Међе до Ободина, саобраћај ће бити обустављан од 10.00 до 11.15, од 11.45 до 13.00 и од 13.15 до 14.00 часова.

У вријеме обуставе возила ће бити преусмјерена на алтернативни путни правац Требиње-Вилуси-Морињ-Херцег Нови.

С обзиром на то да је туристичка сезона у пуном јеку и да је ријеч о веома фреквентном путном правцу према Црној Гори, из АМС позивају све који планирају путовати овом дионицом да путовање планирају у складу са најављеним привременим обуставама саобраћаја.

На подручју Рогатице данас ће од 15.00 часова до сутра ујутро до 2.00 часа због активности поводом славе општине бити забрањен саобраћај за сва возила на магистралном путу који пролази кроз улицу Српске слоге у Рогатици.

За вријеме обуставе саобраћај ће бити преусмјерен на алтернативне правце - Улицама Ђенерала Драже из правца Сокоца и Сердар Јанка из правца Устипраче.

На стази Птичијак у општини Рогатица данас ће бити одржана мото-крос трка за Отворено првенство Републике Српске и БиХ.

Извор: СРНА