latinica  ћирилица
16/08/2017 |  12:31 ⇒ 17:48 | Аутор: РТРС

Милојевић: Респектујемо Краснодар, али вјерујемо у себе

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић вјерује у своје играче да могу да изборе повољан резултат у Краснодару у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу Европе.
Владан Милојевић - Фото: Novosti.rs
Владан МилојевићФото: Novosti.rs

"Очекивања су велика, идемо у госте изузетној екипи, свјесни сми улога. Добро смо се спремили, играчи су мотивисани и оно што јавности могу да обећам је да ћемо се трудити. Респектујемо Краснодар, али вјерујемо у себе", рекао је Милојевић новинарима на аеродрому Никола Тесла пред пут у Русију.

Милојевића не заваравају слабији резултати Краснодара у руском првенству јер, како наглашава, предстојећа утакмица биће потпуно другачија.

"Трудићемо се дамо све од себе, имамо план, ту је и фактор противника. Краснодар је озбиљан тим, скуп странаца, али прилагодићемо се".

Он је казао да има стартних 11 играча за меч, али није желио да прогнозира резултат.

"Најбитнији су ми моји играчи, сваки од њих мора да има аутомотивацију да зна да игра за Звезду, навијаче и да буде прави представник Србије у Русији". Према његовим ријечима нада се наставку добрих резултата и игара, након низа од осам побједа у свим такмичењима.

"Иамо континуитет игара и оно што радимо. Не можемо да идемо са размишљањем да дамо гол па шта буде", закључио је тренер Звезде.

Утакмица између Краснодара и Црвене звезде игра се у четвртак од 19 сати по средњеевропском времену.

Извор: РТС