latinica  ћирилица
12/08/2017 |  08:52 ⇒ 09:12 | Аутор: РТРС

Завршено "Модричко љето 2017"

У Модричи је током петодневне културно-спортске манифестације "Модричко љето 2017" преко 100 извођача, углавном младих, показало таленат у музици, глуми, манекенству и спорту, рекла је директор модричке Туристичке организације Александра Тошановић.
"Модричко љето 2017." - Фото: РТРС
"Модричко љето 2017."Фото: РТРС

"Циљ организатора је да `Модричко љето` убудуће траје дуже и са ученицима из сусједних општина", рекла је Тошановићева Срни након синоћње музичке вечери "Караоке шоу – Микрофон је ваш" којом је завршена ова манифестација коју је организовала Туристичка организација у сарадњи са Српским културним центром у Модричи.

Она је нагласила да је због високе температуре овогодишњу манифестацију, шесту по реду, пратило знатно мање посјетилаца у односу на претходне године.

Тошановићева је истакла да се манифестацијом, чији је покровитељ општина Модрича, обогаћују културни садржаји у граду и промовишу туристички потенцијали Модриче.

Побједник музичке вечери "Микрофон је ваш", одржане пред око 150 посјетилаца на љетној позорници Српског културног центра, је Стефан Крстић, члан Музичког друштва "Исидор Бајић" из Модриче.

У такмичењу је учествовало осам извођача забавне, народне и етно музике.

Током "Модричког љета", манифестације која је почела 7. августа, концертом Музичког друштва "Исидор Бајић", одржани су модна ревија, на којој је представљена одјећа модних кућа и трговачких радњи са простора Модриче, вече спорта чланова Карате клуба "Шампион" Модрича, те за најмлађе Модричане, у четвртак, вече мађионичара Воларе из Новог Сада.

Извор: СРНА