latinica  ћирилица
10/08/2017 |  15:00 ⇒ 20:19 | Аутор: РТРС

Вукајловић поднио пријаву против Миленка Бунића (ВИДЕО)

Члан Клуба одборника "Слобода" у Скупштини града Бањалука, Стојан Вукајловић каже да је поднио кривичну пријаву против Миленка Бунића.
Стојан Вукајловић - Фото: РТРС
Стојан ВукајловићФото: РТРС

Члан Клуба одборника "Слобода" у Скупштини града Бањалука, Стојан Вукајловић каже да је поднио кривичну пријаву против Миленка Бунића, власника предузећа "Бунић компани".

Вукајловић тврди да му је Бунић пријетио смрћу након расправе у Скупштини града о земљишту у Мјесној заједници Сарачица које је у власништву града, а које је, према Вукајловићевим изјавама Бунић узурпирао.

Бунић је на позив из наше редакције, након постављеног питања спустио слушалицу. Раније је, како преносе поједини медији, потврдио да је са Вукајловићем разговарао телефонски , али да није било пријетњи.

Градоначелник Игор Радојичић рекао је да су пријетње било које врсте упућене било ком грађанину за сваку осуду, те да очекује да ће полиција урадити свој дио посла.

- Онда ми је рекао како ће ме лично убити у кући, псовао је,  након тога сам спустио слушалицу и назвао два пута да видим да ли је то истина, одбио ми је позив и ја сам послао СМС поруку на коју он није одговорио, каже Вукајловић.

- Права адреса за та питања су они који су вршили власт задњих 10-15 година. Господин Балабан је 17 година био једина вертикала која траје, начелник стамбено-комуналног и предсједник Скупштине града, значи он је тај који зна све, поручио је Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке.