latinica  ћирилица
28/07/2017 |  08:32 | Аутор: РТРС

Боаћи: Одмах да заборавимо ову утакмицу

Фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи рекао је да његова екипа има добар резултат против Спарте пред реванш у Прагу.

Боаћи вјерује да црвено-бијели могу да прођу у наредно коло квалификација за Лигу Европе.

Звезда је на стадиону "Рајко Митић" побиједила Спарту из Прага са 2:0 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе, а друга утакмица на програму је наредног четвртка у Прагу.

"Имамо добар резултат, али морамо да заборавимо на ову утакмицу и концентришемо се на реванш. Имамо добар тим, вјерујем у своје саиграче и ако поновимо овакву игру, вјерујем да ћемо проћи Спарту", рекао је Боаћи.

На голу Звезде дебитовао је голман Милан Борјан.

"Желим прво да захвалим навијачима што су ме лијепо дочекали, нестваран је осјећај. Нисам могао да пожелим више од овога. Кад сам излазио на терен најежио сам се, не могу да вам опишем тај осјећај. Другачије је кад играш за овај клуб а другачије кад играш против њега. Много ми је драго што смо побиједили, најбитније је да нисмо примили гол и само тако треба да наставимо", рекао је Борјан.

Он није имао пуно посла и истакао је да је за то заслужна била цијела екипа-

"Нисам имао много посла захваљујући цијелој екипи која је дефанзивно играла много добро. Захвалан сам њима, али ову су најтеже утакмице кад немаш пуно посла и онда дође једна акција и примиш гол... Хвала Богу, то се данас није десило, а надам се да неће ни у будућности", рекао је Борјан.

Извор: Б92