latinica  ћирилица
26/07/2017 |  14:30 | Аутор: РТРС

Родригез: Бајерн је велики као Реал, ако не и већи

Колумбијски репрезентативац Хамес Родригез истакао је да је Бајерн из Минхена, једнако велики, ако не и већи, од мадридског Реала.
Хамес Родригез - Фото: Getty Images
Хамес РодригезФото: Getty Images

Нови везиста њемачког шампиона стигао је на "Алијац арену" на двогодишњу позајмицу из Реала, с откупном клаузулом, пошто под вођством Зинедина Зидана није успио да се избори за значајнију улогу у тиму европског првака.

- Бајерн је велики клуб, као и Реал, ако не и већи. Одувијек сам имао велико поштовање према Бајерну. Када сам размишљао о доласку у Минхен погледао сам екипу и помислио, "има много звијезда, као у Реалу, квалитет је исти".

Родригез је на "Бернабе" стигао љета 2014. године, када га је, послије одличних игара на првенству свијета, ангажовао Карло Анћелоти. Италијански стратег на клупи Бајерна је искористио лош статус Колумбијца у Мадриду, да га поново доведе у своју екипу.

- Претходне двије године нисмо радили заједно, али смо одржавали контакт. Имамо сјајан однос, забавно је играти за Карла и драго ми је што смо поново заједно - рекао је Хамес Родригез.

Извор: Вечерње новости