latinica  ћирилица
24/07/2017 |  13:43 | Аутор: РТРС

Спријечен улазак 14 лица са Косова

Припадници Јединице граничне полиције Дољани спријечили су улазак у БиХ 14 лица са Косова.
Гранична полиција (Фото: Гранична полиција БиХ) -
Гранична полиција (Фото: Гранична полиција БиХ)

Контролом на граничном прелазу Бијача утврђено је да ова лица не испуњавају услове за улазак у БиХ, па су враћена у Хрватску, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Приликом уласка у БиХ, на граничном прелазу Присика, службеници Јединице граничне полиције Каменско јуче су ухапсили држављанина Њемачке чији су иницијали Ф.М, за којим је Интерпол Кишињев расписао потјерницу због кривичних дјела превара и фалсификовање.

Ухапшени је предат Судској полицији Суда БиХ.

На граничном прелазу Клобук, на изласку из БиХ, ухапшено је лице чији су иницијали В.И. јер га због преваре потражује Општински суд у Тузли, а које је потом предато Полицијској управи Требиње.

У суботу, 22. јула, службеници Јединице граничне полиције Градишка су при уласку у БиХ ухапсили лице М.М, које Основни суд у Бањалуци потражује због фалсификовања исправе. Ухапшени је предат судској полицији Бањалука.

На граничном прелазу Шамац, приликом изласка из БиХ, ухапшен је Е.Х, за којим је Полицијска управа Коњиц расписала потрагу због разбојништва. Он је предат Полицијској управи Коњиц.

Извор: Срна