latinica  ћирилица
23/07/2017 |  20:32 | Аутор: РТРС

Нејмарова два гола у побједи над Јувентусом

На међународној фудбалској сцени главна тема је прелазак Нејмара из Барселоне у Пари Сен Жермен. Док трају нагађања да ли ће доћи до рекордног трансфера, Нејмар је постигао два гола у побједи Каталонаца против Јувентуса.
Нејмар (ФОТО: neymarjr.net) -
Нејмар (ФОТО: neymarjr.net)

Европски фудбалски великани, Барселона и Јувентус одиграли су пријатељску утакмицу у Њу Џерсију у оквиру Међународног купа шампиона, а шпански клуб је на крају славио са 2:1. Прво име утакмице био је Нејмар којем је требало девет минута да постигне два поготка за Блауграну у првом полувремену.

Барселона је била далеко боља на овом сусрету, а Јувентус је преко Ђорђа Кјелинија само успио да ублажи пораз у 63. минути. Барселона је тренутно другопласирана са три бода заостатка за Манчестер јунајтедом, који је наредни противник Барсе.

У истом такмичењу срели су се тимови Тотенхем и Пари Сен Жермен. Утакмица је одиграна у Орланду, а енглески тим је остварио тријумф 4:2. У изједначеном првом полувремену виђена су по два гола на обје стране. За Тотенхем су погађали Единсон Кавани и Хавијер Пасторе, а за Тотенхем Кристијан Ериксен и Ерик Дајер. У другом дијелу кључни тренутак било је искључење голмана Пари Сен Жермена након којег су Тотенхему са два гола тријум донијели Тоби Алдервиред и Хери Кејн.