latinica  ћирилица
20/07/2017 |  12:32 ⇒ 20:56 | Аутор: РТРС

Звезда против Иртиша за меч са Спартом

Фудбалери Црвене звезде играју против казахстанског Иртиша реванш меч другог кола квaлификација за Лигу Европе.
Детаљ са првог меча два ривала у Павлодару (Фото: crvenazvezdafk.com) -
Детаљ са првог меча два ривала у Павлодару (Фото: crvenazvezdafk.com)

Први меч два ривала у далеком Павлодару завршен је неријешено, 1:1. Курозитет је да су оба тима голове постигла са бијеле тачке, с тим да је Иртиш до изједначења стигао у надокнади времена, након што је Анђелковић несхватљивим играњем руком у свом казненом простору буквално поклонио гол и наду казахстанском тиму.

Црвено-бели су у том мечу били бољи и конкретнији ривал, па се очекује да то буду и вечерас, када ће играти на свом терену, пред својим навијачима.

Занимљивост је и то што ће најватреније присталице најтрофејнијег српског клуба, популране "делије", овога пута бити на јужној трибини стадионa, што је посљедица казне Уефе за транспаренте на мечу претходне рунде квалификација против Флоријане.

Пред четврти наступ у Европи ове сзоне, стратег црвено-белих Владан Милојевић поручио је јавности, навијачима и својим играчима да још ништа није ријешено и да се Иртиш неће сам победити.

Побједник овог двомеча у наредној рунди играће против прашке Спарте, и биће домаћин том тиму већ наредног четвртка, 27. јула. 

Извор: РТС