latinica  ћирилица
20/07/2017 |  08:05 ⇒ 08:26 | Аутор: РТРС

Брчко: Почиње "шарени" фестивал

Други "БиХ Цолор Фестивал поwеред бy Бецкс" ове године се одржава 28. и 29. јула на полигону бесцаринске зоне у Брчком. Све љубитеље најбољег електронског звука на овогодишњем фестивалу очекује још бољи и још већи музичко-сценски спектакл на двије импресивне бине, као и мноштво изненађења, те нових фестивалских садржаја.
Почиње најшаренији фестивал у БиХ (Фото: илустрација / независне) -
Почиње најшаренији фестивал у БиХ (Фото: илустрација / независне)

Публика ће моћи уживати у наступима популарних извођача као што су Леа Добричић, Матрода, Илија Ђоковић, Зап Ме Стробе, Wрецкаге, Тимо Г, Милош Станкић и многи други. Преко 30 еминентних музичких имена електронске музике ће, уз више од 1.000 килограма најквалитетнијих боја из Индије, учинити овогодишњи фестивал незаборавним. Богат музички програм и сјајна атмосфера фестивала гарантују и ове године одличан провод свим посјетиоцима који долазе из разних градова БиХ, као и региона.

Прошлогодишњи "БиХ Цолор Фестивал" је привукао велику пажњу јавности, што доказује више од 3.500 посјетилаца који су уживали у музичком програму и чаролији боја које су додатно обогатиле еуфорију и створиле успомене које се дуго памте.

Извор: Независне новине