latinica  ћирилица
15/07/2017 |  00:23 | Аутор: РТРС

Љубиша Петровић на челу Градског одбора Успјешне Српске у Бијељини

На чело Покрета успјешна Српска у Бијељини на вечерашњој Скупштини Градског одбора странке изабран је доктор и одборник Љубиша Петровић.
Успјешна Српска (фото: InfoBijeljina) -
Успјешна Српска (фото: InfoBijeljina)

Лидер Успјешне Српске Златко Максимовић рекао је новинарима да је огроман број присутних на вечерашњем скупу знак да Бијељина жели промјене и најавио да ће ова странка у наредном периоду бити носилац тих промјена.

Према његовим ријечима, изабрани предсједник Градског одбора Љубиша Петровић је поштен и честит млади доктор који је на прошлим изборима остварио изузетне резултате и активан одборник у Скупштини града Бијељина.

"Сигуран сам да ће Петровић са новим, младим људима, уз искуство старијих, у наредном периоду направити одличне резултате у Бијељини", истакао је Максимовић, који је до вечерас био на челу Градског одбора странке.

Он је додао да се Покрет успјешна Српска шири и у Републици Српској и да је сигуран у одличне резултате на изборима сљедеће године.

Петровић је након избора за предсједника Градског одбора Покрета успјешна Српска у Бијељини најавио да ће своје политичко ангажовање посветити стварању услова за бољи живот грађана.

"То је мој позив као доктора и као народног одборника и од самог почетка политичког ангажовања мој први интерес је бољи живот појединца и бољи друштвени, социјални, економски и културни положај сваког грађанина", рекао је Петровић новинарима.

Према његовим ријечима, Покрет успјешна Српска има идеје, јасне визије и квалитетан тим људи за успјех на наредним изборима у јесен 2018. године.

Извор: Срна